La
Fundació

Bloc

Acte de commemoració del 85è aniversari de la proclamació de la II República a l'Ajuntament de Barcelona

Ada ColaBallano, l'Alcaldessa de Barcelona

Es complau a invitar-vos a l’acte de commemoració del 85è aniversari de la proclamació de la II República, que tindrà lloc el dijous 14 d’abril, a les 19.30 h, a l’Ajuntament de Barcelona.

L’acte inclourà, en primer lloc, la conferència «Carles Pi i Sunyer: memòria i elogi de Barcelona i el 14 d’abril», que pronunciarà al Saló de Cent el Sr. Francesc Vilanova i Vila-Abadal, professor d’història contemporània a la UAB i director de l’Arxiu Històric de la Fundació Carles Pi i Sunyer, i, en segon lloc, l’actuació musical de la Federació de Cors de Clavé, a la plaça de Sant Jaume, com a cloenda de l’acte.

Es prega confirmar l’assistència a l’adreça electrònica protocolajuntament@bcn.cat o al telèfon 934 027 354. Aforament limitat.

Si voleu assistir a aquest acte i necessiteu alguna mesura d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva (interpretació en la llengua de signes o subtitulació en directe), cal que ho sol·liciteu a protocolajuntament@bcn.cat o al telèfon 934 027 354, abans de l’11 d’abril.