La
Fundació

Bloc

Jornada d'actualització científica i didàctica: "Dones en lluita, feminismes i canvi social"

Organitzem:
• Centre d’Estudis sobre Dictadures i Democràcies (CEDID-UAB)
• Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals

A la seu de la Fundació Carles Pi i Sunyer del 5 al 9 de juliol de 2021.

El curs abordarà la temàtica des de la doble perspectiva de la historiografia i els estudis culturals i literaris, sempre dirigida a la translació de coneixements i experiències en l’àmbit educatiu. S’obrirà amb una sessió dedicada a diversos enfocaments teòrics. Les tres següents recorreran la part central del segle XX a Espanya i a Catalunya —de la Segona República a la Transició— i atendran l’experiència de les dones i les seves lluites en els àmbits de la política, la societat, la cultura i les lletres. La darrera sessió se centrarà en les pedagogies feministes aplicades a l’educació i a experiències concretes d’intervenció en l’aula.

Es lliurarà a les persones participants un certificat d’aprofitament de 30 hores emès per la UAB, amb plena validesa oficial, inclòs el reconeixement com a activitat de formació permanent del professorat.

Matriculació (places limitades a l’aforament de la sala)
Mitjançant l’enllaç: https://forms.gle/gAbmPmeuEGeZLfzC9 
Preu de la matrícula: 90 euros
La inscripció només es considerarà formalitzada un cop s’hagin realitzat les dues passes necessàries: emplenar el formulari de l’enllaç i abonar la quota indicada al compte que s’indica en el mateix enllaç.

Us hi esperem!

programa_jornades_2021_5.pdf Descarregar