La
Fundació

Bloc

Presentació dels resultats del Panel de polítiques locals 2020: Participació

Sessions per videoconferència:

Divendres, 8 d’octubre de 2021 a les 10h

El Panel de polítiques locals 2020: Participació recull les dades sobre polítiques de participació en els municipis catalans de més de 10 mil habitants.

 La sessió, organitzada conjuntament per la Generalitat de Catalunya i la Fundació Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i  Locals, presentarà els principals resultats d’aquesta edició.

PROGRAMA:

 10h – Presentació institucional

A càrrec del Sr. Albert Latorre, director general de Participació Ciutadana, Processos Electorals i Qualitat Democràtica de la Generalitat de Catalunya i del Sr. Jaume Magre, representant de la Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals.

 10.10h Presentació del Panel Local i dels resultats més rellevants en resposta a la situació creada por la COVID-19.

A càrrec del Leonardo Díaz investigador membre de la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals.

 10.35h Reptes i  respostes davant la pandèmica i el futur immediat de la participació: el paper de les TIC.

A càrrec del Sergi Benedicto de l’Ajuntament de Mataró, Montserrat Gibert de l’Ajuntament de Sabadell, Fernando Hernández de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Carola Castellà de la Diputació de Barcelona i Pablo Garcia de la Generalitat de Catalunya. Conduït per la Laura Suñé subdirectora general de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya.

 11.35 h. Presentació de propostes des de la Generalitat de Catalunya als reptes de la participació i les TIC en el món local a Catalunya.

A càrrec de l'Albert Latorre, director general de Participació Ciutadana, Processos Electorals i Qualitat Democràtica de la Generalitat de Catalunya.

 11.35 h. Tancament.

A càrrec de la Laura Suñé, subdirectora general de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya.

 La sessió serà en format seminari web a través de la plataforma Zoom.

 La inscripció ja és oberta al portal Participa Catalunya. Dies abans de la sessió rebreu un correu electrònic amb l'identificador de la reunió i el codi d'accés.

 Per a qualsevol consulta podeu contactar amb difusio.governobert@gencat.cat.

invitacio-panel.pdf Descarregar