Arxiu
Històric

Recerques

Títol:

Repositori d'Exili i camps 1936-1945:

Descripció:

Memòria i patrimoni de l'exili a l'Euroregió (1936-1945)

El repositori d'Exili que teniu al davant és una eina que permet llistar i emmagatzemar informació de diversa categoria classificada en diferents àmbits: Espais de Memòria, Espais de Patrimoni, Espais d'Investigació i Associacions sobre la Retirada, l'exili i els camps de concentració del sud de França entre 1936 i el 1945 en el territori de l'Euroregió (Occitània, les Illes Balears i Catalunya).

Aquest cercador permet, d'una manera senzilla i entenedora, fer accessible a qualsevol usuari a través de la xarxa bona part de la informació dipositada als arxius històrics d'aquest territori en relació a la temàtica d'exili. S'inclouen les referències documentals concretes per localitzar-ne les imatges, els documents de text, els audiovisuals, etc. però en cap s'hi pot accedir al document original en línia.

Posem a l'abast de la ciutadania una eina que facilita la recerca en els espais de memòria, de patrimoni i d'investigació sobre l'exili republicà de 1939 en els territoris euroregionals.

https://euroregio.pisunyer.org/ca

Contacte : repositori_exili@pisunyer.org

Galeria d'imatges:
 

Gràcies per enviar el formulari!
En breu ens posarem en contacte amb tu.

Sol·licitud de dades

Tots els camps són obligatoris. L'adreça de correu electrònic introduïda no és vàlida. És necessari acceptar la política de privacitat per enviar el formulari.