Observatori de
Govern Local

Projectes

 
Observatori de Govern Local (ObsCat5)

Des de la Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals hem potenciat la creació d'un Observatori de Govern Local com a instrument per a la recopilació sistemàtica d'informació d'aquest nivell de govern. Una de les finalitats del projecte és la construcció d'una base de dades que operi com un sistema d'informació i de coneixement útil al servei de cada municipi, de les altres institucions i del món acadèmic. Els municipis participants reben un informe que inclou una síntesi de la informació que van facilitar comparada amb la mitjana de Catalunya, la de la seva província, el seu tram de població i el seu tram de volum pressupostari. Així mateix, l'Observatori edita un informe acadèmic i tècnic que recull els resultats del projecte.

Descàrregues:
 
Univers d'estudi

L’univers d’estudi d'aquesta cinquena edició de l'Observatori de Govern Local abasta els municipis que tenen més de 500 habitants, 615 segons les dades aprovades per l’Instituto Nacional de Estadística amb data de referència 1 de gener de 2009, amb l'excepció de Barcelona ja que per la seva grandària i les seves característiques específiques requeriria una recerca pròpia.

Descàrregues:
 
Guia de lectura
 
Descàrregues:
 
Mostra d'informes lliurats
 
Descàrregues:
 
Informes
 
Descàrregues:
 

Gràcies per enviar el formulari!
En breu ens posarem en contacte amb tu.

Tots els camps són obligatoris. L'adreça de correu electrònic introduïda no és vàlida. És necessari acceptar la política de privacitat per enviar el formulari.